Het Urkerland
Provinciale winst is een klein feestje waard, met (vlnr) Emma Wakker, André de Vries, Carolien Nederlof en Rein Bos.
0

KIEK verovert provincie met ‘green vibrations'

KIEK reclame, onderdeel van GBU/SPIKKER, vierde vorige week een feestje in klein comité. Samen met André de Vries, brandmanager van Gebiedspromotie Flevoland, en Carolien Nederlof van Imagine Leisure, stonden Rein Bos en Emma Wakker stil bij een mooie prestatie van KIEK: dé verkiezing van ‘Green Vibrations’ als het concept voor de aankleding van provincie Flevoland in 2022. 

Provincie Flevoland had een pitch uitgeschreven om een concept te bedenken met als doel het enthousiasmeren van inwoners, ondernemers, bezoekers en scholieren in de regio om zich met het thema Growing Green Cities bezig te houden. Het Growing Green Cities is tevens het thema van de Floriade 2022. KIEK won de pitch van twee andere, nationaal opererende bureaus en ontwikkelde een concept met als thema ‘Green Vibrations’, een flinke opsteker voor het nog jonge reclamebedrijf. 

Emma Wakker van GBU/SPIKKER vertelt hierover: ,,het thema gaat uit van een positieve groene stroom door de provincie die allerlei innovatieve elementen met elkaar verbindt. Dit wordt komend jaar verder zichtbaar in heel Flevoland met borden, vlaggen, selfiespots en nog veel meer. De drie bedrijfstakken GBU SPIKKER KIEK hebben nauw samengewerkt aan de pitch en daar is onder andere een inspirerende video uit ontstaan.''

Winnende video bekijken

Wie de productievideo Green Vibrations wil zien, kan dat doen via YouTube; vul als zoekterm in 'Green Vibrations Kiek Reclame'.