Verhuizing Boni na nieuwe raad


De gemeente verwacht dat de nieuw gekozen gemeenteraad volgend jaar pas besluiten neemt over de verhuizing van supermarkt Boni naar de Industrierondweg. Dat gaf wethouder Gerrit Post aan na vragen van Jurie van de Berg van Gemeentebelangen. Wethouder Post: ,,We doen inmiddels geen zaken meer met de ontwikkelaar, maar met de Boni zelf. Dit maakt dat de anterieure overeenkomst die er lag, opnieuw gemaakt moet worden. Daarna moeten bestemmingsplannen opnieuw worden vastgesteld; we verwachten die één van de eerste vergaderingen van de nieuwe gemeenteraad klaar te hebben.'' De verbouwing van de huidige locatie is volgens de wethouder geen weggegooid geld: ,,We willen immers dat de bestemming van versmarkt daar gewoon blijft.''


Vreemde lucht
op de Boomkor

De hulpdiensten zijn donderdag even voor 12.30 uur gealarmeerd voor een vreemde lucht bij een appartementencomplex aan de Boomkor. Een man was aan het werk bij een ondergrondse afvalcontainer en opende deze. Er kwam een walm naar buiten waardoor de man onwel en misselijk werd. Uit metingen van de brandweer kwam niets verontrustends. De man is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar voelde zich even later alweer beter.


Oliebollen te koop

Iedereen die trek heeft in oliebollen kan woensdag terecht bij de Jachin Boazkerk. Daar wordt van vier tot zeven uur volop gebakken.

Jong

Dartclinic In clubgebouw 208 (Vormtweg 7k) wordt dinsdagavond om half zeven een dartclinic gegeven. Deelname is gratis. Opgeven kan door een bericht te sturen naar sportcoach Luut: 06-20331101. 

Voetbaltoernooi Voor jeugd tot en met zestien jaar wordt woensdagmiddag om twee uur een voetbaltoernooi gehouden in het Wilhelminapark en op playground De Kotter. Kom op tijd voor de teamindeling!

Minigitaar knutselen In De Rots is er woensdagmiddag om half drie een knutselmiddag. Kinderen kunnen een minigitaar maken. Meedoen kost 1,50 euro en is inclusief wat drinken en lekkers. Opgeven kan door een bericht te sturen naar Ronald Oeverbeek: 06-10576225.

Speurtocht Donderdagavond wordt er een speurtocht georganiseerd door de sportcoaches. De start is om half zeven vanaf het Wilhelminapark. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig.

Spelparcours In het Wilhelminapark is er vrijdagmiddag om twee uur een spelparcours. Opgeven is niet nodig en meedoen is gratis.