Ds. Van de Kieft bedankt ook voor Geldermalsen


Dominee D.E. van de Kieft van de plaatselijke Menorahkerk heeft ook bedankt voor het beroep dat op hem was uitgebracht door de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Geldermalsen. De predikant die sinds 2018 verbonden is aan Urk, bedankte de afgelopen tijd al voor acht andere beroepen, waaronder voor een beroep vanuit Zuid-Afrika.


Leger des Heils
collecteert

Deze week gaan de collectanten van het Leger des Heils de deuren langs voor de landelijke collecte. In het hele land wordt geld opgehaald voor hulp aan kwetsbare mensen. De opbrengst van de collecte is bestemd voor het buurtwerk van de organisatie. Het is ook mogelijk om online te doneren via doneren.legerdesheils.nl.


Letsel na botsing
met een fietser

De zesjarige Coen is vorige week donderdagmiddag hard in botsing gekomen met een fietser. Het zoontje van Anton en Marieke van Veldhuisen van de Holkenkamp liep daarbij breuken in het gezicht op en een ernstige bloeding. Hij is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht en daar behandeld aan zijn verwondingen. Vrijdagavond is hij weer thuisgekomen en deze week volgen aanvullende onderzoeken in het ziekenhuis. Een kaartje krijgen vindt hij leuk en kan gestuurd worden naar Holkenkamp 40, 8321 AV Urk. 


Parkinson Café gaat niet door

De maandelijkse ontmoeting van Parkinson Café Emmeloord die voor 3 december op het programma stond, gaat niet door. De organisatoren hebben dat besloten vanwege de oplopende besmettingen met het coronavirus.


Boekenverkoop voor Albanië

Bart Spruijt, medeoprichter van stichting Agrinas, biedt een aantal door hem geschreven boeken en brochures aan, die voor een deel over Urk handelen. Ze zijn te bestellen via bart@agrinas.org of via 06-49423434. De opbrengst boven de kostprijs hiervan zal worden aangewend ter ondersteuning van het werk in Albanië. Giften voor het werk zijn ook welkom. Voor meer informatie: agrinas.org.