Afbeelding
Foto:

Zakennieuws


Uitbreiding 

machinepark 

Zuidema 

Kraanverhuur

Afgelopen zomer heeft Zuidema Kraanverhuur uit Tollebeek geïnvesteerd in een nieuwe 38,5 meter mobiele torenkraan. Deze compacte kraan vervangt na 16 jaar de oude Arcomet. Het grote voordeel van deze nieuwe kraan is dat die volledig elektrisch en dus emissievrij kan werken met behulp van bouwstroom. Tevens is het afgelopen jaar een 21 meter roterende verreiker aangeschaft. Deze multifunctionele machine is inzetbaar als kleine telekraan, ruwterreinheftruck en als hoogwerker. De machine is te huur met of zonder machinist. Info via 06-51509797 .


Stuntverkoop

De komende tien dagen is er bij Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep een unieke stuntverkoop. Heel veel artikelen in de showroom zijn afgeprijsd met 50 procent korting. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan via: afspraken@koopsbedden.nl. 

Verloren 

z Donderdagmorgen bij Winkelcentrum Urkerhard, omg. Esther’s Hairfashion: rode Koga damesfiets, E-bike. Tel. 684759.
z Zilveren oorbel met daarin 5 blauwe steentjes. Tel. 06-54741536.

Gevonden


z Witte hoed, maat 57 van angorawol in zwart tasje. Lag op de Pyramideweg, Tel. 06-82193305.


Kunstprijs Urk

De inlevertermijn voor de inzendingen van de Kunstprijs Urk is verlengd.

Iedereen die kans wil maken op de prijs heeft nu tot en met 12 januari 2022 de tijd om werk in te leveren. 

Kunstprijs Urk is een wedstrijd die bedoeld is voor al het creatieve Urker talent in de leeftijd van 15 tot en met 30 jaar. Inzendingen voor de Kunstprijs zijn welkom via info@scaburk.nl. Werk moet voorzien worden van naam, leeftijd, school/studie/werk, techniek en een korte motivatie hoe de inzending tot stand is gekomen. Inleveren mag ook bij Galerie Plein 1890.

Voor meer informatie kan een kijkje genomen worden op de website: scaburk.nl. Kunstprijs Urk wordt georganiseerd door de SCAB, in samenwerking met de plaatselijke Flevomeer Bibliotheek en Urk Durft!