Realityserie URK! terug op televisie


Vanaf vandaag (6 december) is de realityserie URK! weer wekelijks te zien op zender SBS6. Het televisieprogramma start op de maandagavond om 21.25 uur. Deze decembermaand zijn er nog vier afleveringen van seizoen 4 te zien. Maandag 3 januari begint gelijk seizoen 5 met acht afleveringen.


Collecte hulp aan
Christenen (HCRA)


De jaarlijkse collecte van stichting Hulp Christenen Roemenië en Afrika (HCRA) wordt deze week gehouden. De opbrengst is bedoeld om het onderwijs, gebaseerd op Gods Woord, voortgang te laten vinden in Afrika. ,,En er gaat aandacht uit naar de gevolgen van de coronapandemie in de vorm van humanitaire en voedselhulp'', laat de organisatie weten.


Bijbellezing
in Elimkerk

Ds. P.J.T. van den Herik houdt donderdagavond een Bijbellezing in de Elimkerk. De dominee maakt een vervolg met het Bijbelboek 1 Samuël 2 vers 1 t/m 11, waar de lofzang van Hanna centraal staat. De lezing start om half acht en iedereen is van harte welkom.


Kerk in Actie
zegt bedankt!

De collecte van Kerk in actie voor vluchtelingenkinderen in Griekenland heeft een prachtig bedrag van 4.340 euro opgeleverd. ,,We zijn er dankbaar voor en bedanken de collectanten en gevers hartelijk voor hun bijdrage.''


Samen 'Ommezien'

De werkgroep Ommezien, die zich inzet om een woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen met autisme te realiseren, zoekt nog enkele geïnteresseerden om hieraan mee te werken. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen met Andries Hoekstra via e-mailadres: yarak@kpnplanet.nl.. ,,De mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen, is er nu! Dus grijp je kans.''


Oud-juf overleden

Oud-juf Hetty Bentveld is overleden. Ze was in het verleden juf op de Wilhelminaschool. Een kaartje ter bemoediging kan gestuurd worden naar haar echtgenoot: Jan van der Giessen, p/a Uitvaartonderneming De Drechtstreek, Jan Steenstraat 71, 3362XH Sliedrecht.