Nieuwjaarsduik gaat niet door


De traditionele Nieuwjaarsduik op 1 januari 2022 gaat niet door. ,,Het is op dit moment niet toegestaan om evenementen te organiseren'', laten de organisatoren weten. Zelf een frisse duik (of douche) nemen om het nieuwe jaar in te luiden kan natuurlijk wel.

Jong

Mountainbiken - Op woensdag 5 en donderdag 6 januari kan de jeugd in de leeftijd van 10 tot 16 jaar mee mountainbiken. De groep vertrekt om tien uur vanaf ’t Jeugd, Richel 4. Opgeven is nodig en kan via eize@caritasurk.nl. Deelname kost vijf euro voor gebruik van mountainbike en helm. Meld je snel aan, want vol is vol. 


Kerstvakantie in De Rots - De Rots is in de kerstvakantie op doordeweekse middagen van twee tot vijf uur geopend voor de jeugd. Hier kunnen jongeren meedoen aan de online wintergames die worden georganiseerd vanuit Durf!. Ook kunnen ze in De Rots terecht voor een gezellige activiteit die wordt georganiseerd door een sportcoach en/of jongerenwerker van Caritas Urk, of om gewoon gezellig met vrienden en vriendinnen de tijd door te brengen. Op Dankdag en zaterdag is De Rots gesloten.