Algemene Ledenvergadering SV Urk digitaal

De Algemene Ledenvergadering van SV Urk op woensdag 24 november zal vanwege de geldende coronaregels via een livestream te volgen zijn. Uitsluitend bestuursleden, genomineerde Leden van Verdienste, kantinepersoneel en cameramensen zijn welkom in de kantine op sportpark De Vormt.


De livestream is te volgen op het YouTube-kanaal van SV Urk en wordt verzorgd door Alpha Producties. Een link naar de livestream zal ruim van tevoren naar de leden worden toegestuurd, evenals de stukken die horen bij de agenda. 

Naast de gebruikelijke punten, staat er een aantal zaken op de agenda die belangrijk of interessant zijn voor de leden van de grootste Urker sportvereniging. Bij punt 7 'Nieuwbouw SV Urk' zal Rein Brands een toelichting geven over de stand van zaken omtrent nieuwbouw van de kantine en de financiƫle haalbaarheid van de plannen. Door de pandemie hebben de ontwikkelingen een tijd lang stilgelegen, maar het stadium dat er beslissingen genomen moeten worden begint in zicht te komen.

Gert Jan Nagel zal bij het punt 'Bestuurlijke vernieuwing' stilstaan bij de vraag of het huidige bestuursmodel van SV Urk nog past bij de behoefte van vandaag en die van de toekomst. Juist nu, in tijden dat het de vereniging voor de wind gaat is het belangrijk als bestuur eens in de spiegel te kijken en enige zelfreflectie te tonen.


Drie leden van SV Urk, Kees van Eerde, Albert Metz en Jan Strijker, zullen tijdens de vergadering benoemd worden tot Lid van Verdienste.