Afbeelding
Foto:

Samen zingen


In De Koningshof is zaterdagavond een interkerkelijke bijeenkomst van Zingen op Urk. De aanvang is 20.00 uur. Naast het zingen van bekende psalmen en gezangen, is dominee G.H. Vlijm aanwezig om een korte boodschap te delen. 

Bibliotheek

Spreekuur hoogbegaafdheid

Voor vragen over hoogbegaafdheid kunnen ouders terecht op het online spreekuur van HBcentrum Flevoland en de bibliotheek. Maandag 16 november vindt het volgende spreekuur plaats. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor twee tijdstippen: van 14.00 tot 15.00 uur of van 15.10 tot 16.10 uur. Het spreekuur is gratis, vooraf aanmelden kan via flevoland@hbcentrum.nl.

Cultuur vrijdag met dichtkunst

Fokke Geert Hoekstra vertelt volgende week vrijdag 26 november van 16.00 tot 17.00 uur in een workshop alles over het zelf schrijven van een mooi gedicht of lied, de techniek en welke rijmvormen er zijn. En omdat het bijna pakjesavond is, zal een Sinterklaasgedicht zeker niet ontbreken. Natuurlijk gaan de kinderen zelf ook aan de slag.


Post50plus is
officieel open!

Simon Post jr., kleinzoon van eigenaresse Hiltje Post, mocht afgelopen zaterdag, onder het toeziend oog van zijn nichtje Ella en zusje Tineke, het lint doorknippen tijdens de officiƫle opening van Post50lus - voeding in balans.


De praktijk van Hiltje startte al in september van dit jaar. Zij begeleidt niet alleen vrouwen in de overgang maar iedereen die gezond wil eten en daarbij op het gewicht let. Voor meer informatie bel 06-26072698 of mail naar info@post50plus.nl.