Afbeelding
Foto:

Urkerhard viert feest!


Winkelcentrum Urkerhard viert dit weekend feest vanwege het 25-jarig bestaan. En wat is er dan leuker om de klanten in het zonnetje te zetten?! Daarom staan er verschillende acties op stapel.

Vrijdag is er van 14.00 tot 18.00 uur een mysteryshopper aanwezig die aankopen van klanten voor hen gaat betalen. Voor de kinderen is er een ballonnenartiest die van 14.30 tot 16.30 uur zijn kunsten laat zien. Wat later op de middag, van 15.30 tot 17.30 uur is er een Dixieland band aanwezig om de feestvreugde muzikaal te vergroten en om 17.00 uur is er bij Top1Toys de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd, met als hoofdprijs een bon van 150 euro! Zaterdag worden bezoekers tussen 10.00 en 14.00 uur verrast door een wandelende tafel met allerlei lekkere hapjes. In de maand december staat er nog een sprankelende winactie op het programma.


Doe mee met
'groene' speurtocht

De oplettende wandelaar moet er bijna over gestruikeld zijn: de opvallend groene pictogrammen op straat. De gemeente heeft namelijk met Rova een speciale GFT-speurtocht uitgezet op diverse plekken bij winkelgebieden. In totaal zijn er tien verschillende pictogrammen te ontdekken, elk met een ander afvalproduct dat in de groene container thuishoort. Via de website terugwinnaars.nl kan er met de nummers en bijbehorende producten worden gepuzzeld en daarmee maken deelnemers kans op een Oud Urk-bon van 25 euro. Oplossingen inzenden kan via voorlichting@rova.nl.   

Verloren

z Zilveren meisjes bedelarmbandje. Tel. 06-26361256.