n Junioren A, achter v.l.n.r.: Sanne Visser, Willianne Koffeman, Janneke Bakker, Brigitte Smit en Immaculate Weerstand. Voor v.l.n.r.: Desire van Slooten, Anne Gre Bosma, Marjolin Jonkman.
n Junioren A, achter v.l.n.r.: Sanne Visser, Willianne Koffeman, Janneke Bakker, Brigitte Smit en Immaculate Weerstand. Voor v.l.n.r.: Desire van Slooten, Anne Gre Bosma, Marjolin Jonkman. Foto:

Juniorenteam behaalt ticket voor NK

Twee juniorenteams van CGV Urk hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan een groepsspringwedstrijd in Almelo. Het team op A-niveau behaalde daarbij een ticket voor het Nederlands Kampioenschap, dat op 11 december wordt gehouden in Nijverdal.


Het Urker team dat uitkomt op B-niveau is pas gestart en moest duidelijk wennen aan alle indrukken op een officiƫle wedstrijd met veel juryleden achter de tafel. Toch zette deze groep prima prestaties neer. Er was een mooie zevende plaats op het onderdeel minitrampoline terwijl op de airtrack een prachtige score werd behaald van 19,35 punten.


Plaatsing voor NK

De Junioren A-niveau waren in de middag aan de beurt. Op de airtrack presteerde de groep buitengewoon met een score van 24,05 punten, een tweede plaats en een ticket voor het NK. Het team was die middag heel goed op dreef, want ook op de onderdelen tafel-minitrampoline, minitrampoline en springtoestel-minitrampoline wist men zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap dat op 11 december in Nijverdal zal plaatsvinden.