Supermarkt Boni gaat dicht


Vanwege een grote verbouwing sluit supermarkt Boni aan 't Klif 3 zaterdag om vier uur voor een dikke tweeënhalve week de deuren. De supermarkt wordt op woensdagmorgen 8 december om klokslag negen uur heropend. Het hele pand wordt van binnen en van buiten voorzien van een nieuwe uitstraling en de koelingen en het lichtplan worden vervangen. Er komt geen winkeloppervlakte bij op deze locatie.


Op zoek naar
collectanten

Voor de huis-aan-huis-collecte van de Hersenstichting, van 31 januari tot en met 5 februari, worden nog collectanten gezocht. Vooral in de Oranjewijk, laat coördinator Eunice Wakker weten. Wie een handje mee wil helpen kan zich bij haar aanmelden via: 06-20981326.

Jong

Spelparcours

De jeugd kan vrijdagmiddag om twee uur meedoen met een spelparcours in en door het Wilhelminapark. Deelname is gratis en opgave niet nodig.

Battle lasergamen

Jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar kan zich dinsdagmiddag 23 november opgeven voor een battle lasergamen. Start half zeven in het Wilhelminapark. Deelname kost twee euro. Aanmelden bij Luut via WhatsApp: 06-20331101.

Gevonden

z Sleutel met 7 sleutelringen, zwart label en grijs koordje, omg. Nagel. Tel. 06-52239521.

Ook iets gevonden? Laat het weten via gevonden@urkerland.nl.