Schol/Orca's Heren naar Zwolle

Schol/Orca’s Heren speelt morgenavond een uitwedstrijd in en tegen Zwolle. Landstede Basketball ZAC, een nog onbekende ploeg voor de Urkers, is de tegenstander.


Landstede Basketball ZAC is een ploeg met vooral jonge spelers. Op dit moment staat men op een keurige vijfde plek op de ranglijst. Vier van de zeven gespeelde wedstrijden werden in winst omgezet. De wedstrijden die verloren werden waren steeds met kleine verschillen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. 


Sterke reeks

Schol Orca’s is zelf aan een sterke reeks bezig, maar net als iedere andere sportliefhebber zijn ze in onzekere afwachting van de eventuele maatregelen en de invloed die dat zal hebben op het competitieverloop. Aangezien de binnensporten al aan veel eisen moeten voldoen, is het maar de vraag hoe dit seizoen zich zal ontwikkelen. Maar Orca’s doet er alles aan om met een gezonde selectie af te reizen en te spelen wat er te spelen valt, iedere week weer. Vorige week wist het team van coach Jurie Bakker in sporthal Vlechttuinen vrij eenvoudig te winnen van The Jugglers met 68-38, waardoor de ploeg zich na zeven wedstrijden nog steeds ongeslagen koploper mag noemen. Een positie die men graag wil vasthouden. De Urkers worden op de voet gevolgd door Hanze Stars en Rebound'73, twee ploegen die al werden verslagen door Orca's.


De wedstrijd tegen Zwolle zal gespeeld worden in Het Victorium in Zwolle en begint om 20.45 uur.