Vanavond is de jeugd welkom


Voor alle jongeren in de leeftijd van 12 tot 30 jaar wordt vanavond (donderdag) een interkerkelijke jongerenavond gehouden in De Koningshof. Lucas Molenaar vertelt over dit initiatief: ,,Ons doel is om de jeugd enthousiast te maken om in de Bijbel te gaan lezen. We hebben voor deze avond een Urker band samengesteld, die vanaf half zeven gospels, Opwekking en andere geestelijke liederen speelt. Vanaf kwart over zeven is er een verdere invulling over het belang van het leren kennen van de Bijbel. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan.”

Ziekenboeg

Karina de Vries is herstellende van een stamceltransplantatie in Moskou eerder dit jaar, en van een alvleesklierontsteking. Ze verblijft nu in een revalidatiecentrum in Zwolle. Een bemoedigend kaartje ontvangen vanaf Urk zou ze fijn vinden. Dit kan gestuurd worden naar:

De Vogellanden, t.a.v. Karina de Vries, afd. Wielewaal kamer 6, Hyacinthstraat 66A, 8013 XZ Zwolle.

Jong

z Jachtseizoen: In het Wilhelminapark kan de jeugd vrijdagmiddag om twee uur meedoen met het spel Jachtseizoen.

z Lasergamen: Jeugd van 10 tot en met 15 jaar kan maandag lasergamen in het Wilhelminapark; de start is vier uur. Opgeven bij Luut: 06-20331101.

z Voetbaltoernooi: Iedereen tot en met 16 jaar kan woensdag om twee uur meedoen met een voetbaltoernooi in het Wilhelminapark en op playground De Kotter.

z Knutselmiddag: In De Rots is woensdagmiddag een knutselmiddag. Aanvang half drie. Deelname kost 1,50 euro, dit is inclusief wat drinken en lekkers. Opgeven bij Ronald Oeverbeek: 06-10576225.

z Ginkiestocht: Donderdagmiddag 16 december is er een Ginkiestocht voor de jeugd. Vertrek is om vier uur vanaf het Wilhelminapark.