Jong


Omdat de kerstvakantie dit jaar een week eerder start, zullen de sportcoaches van Caritas Urk zorgen voor extra activiteiten. Houd de maandagkrant en de Instagrampagina @sportcoaches_caritasurk in de gaten voor meer informatie over de activiteiten die worden georganiseerd.

Fotospeurtocht

Vanaf het Wilhelminapark start vrijdagmiddag om twee uur een fotospeurtocht. Deelname is gratis en opgeven niet nodig.

Mountainbike clinic

Voor maandag kan de jeugd zich opgeven voor een mountainbike clinic. Vertrek om tien uur vanaf ’t Jeugd. Er zal een mooi parcours worden afgelegd door het Urkerbos. Opgeven bij Luut: 06-20331101. Kosten vijf euro.

Spelparcours

De jeugd kan maandagmiddag om twee uur meedoen met een spelparcours in het Wilhelminapark. Opgeven is niet nodig.

Voetbaltoernooi

In het Wilhelminapark is dinsdagochtend om tien uur een voetbaltoernooi. Iedereen kan meedoen.

Jachtseizoen

Eveneens in het Wilhelminapark kan er dinsdag om twee uur meegedaan worden aan het spel Jachtseizoen. Wees op tijd. Deelname is gratis en opgeven niet nodig.

Darttoernooi

De sportcoaches organiseren op dinsdag 28 december een darttoernooi bij Dartclub 208 aan de Vormtweg 7. Het toernooi start om tien uur. Opgeven is nodig en kan bij Luut door een WhatsApp-berichtje te sturen naar: 06-20331101. De winnaar ontvangt een mooie prijs. 

Ponypark Slagharen

Jeugd van 10 tot en met 15 jaar kan op woensdag 29 december mee naar Slagharen. De groep vertrekt om 8.45 uur vanaf De Rots. De kosten bedragen 17,50 euro, voor entree, lunchpakket en vervoer. Opgeven kan via eize@caritasurk.nl. Er is een beperkt aantal plekken.