Trainingskamp Urk 1 in Torremolinos

De eerste selectie van SV Urk vertrekt maandag naar Torremolinos voor een trainingskamp van vier dagen. Net als de vorige keer in 2019, zal ook een grote groep businessclub-leden meevliegen naar de Zuid-Spaanse kust. Voor hen is een gevarieerd programma gemaakt.


De mannen van trainer Gert Jan Karsten zullen in Spanje een aantal trainingen afwerken en tevens een oefenwedstrijd spelen tegen een bekende tegenstander, namelijk tweede divisionist SV Spakenburg. Dinsdagmiddag om 15.00 uur is de aftrap van deze wedstrijd in het nabij gelegen Benalmadena. De omstandigheden in Torremolinos lijken nagenoeg perfect, want voor volgende week wordt een heerlijke 19 graden voorspeld. De Urk 1-selectie die afreist naar Spanje bestaat uit 29 personen.

De leden van de businessclub van SV Urk werken een eigen programma af maar zullen veel samen optrekken met de eerste selectie. Het aan de boulevard gelegen hotel Sol don Pablo, onderdeel van de gerenommeerde Melia-groep, zal hoofdzakelijk blauw-wit gekleurd zijn, want SV Urk heeft 85 kamers geboekt voor de BCU en Urk 1.

De coronapandemie maakte het dit jaar complexer dan ooit bij het organiseren van het trainingskamp, maar samen met reispartner Trainingskampen.nl is desondanks een mooi programma samengesteld voor alle deelnemers aan deze trip. De thuisblijvers worden elke dag via een dagjournaal op het YouTubekanaal van SV Urk (svurktv) op de hoogte gehouden.