Zus & Zo Kado gaat verhuizen

Zus & Zo Kado, gevestigd op Klifweg 10, verhuist naar de twee panden naast de winkel. Er wordt momenteel druk gewerkt om de nieuwe locatie gereed te maken. Binnenkort hopen ze de winkel feestelijk te openen.


In de panden waar Intertoys en D-reizen zaten, gaat Zus & Zo Kado zich vestigen. Janna Post vertelt: ,,De muur is ertussenuit gehaald. Met de huidige winkel hebben we een oppervlakte van 180 vierkante meter. Dat wordt nu 450 vierkante meter. We houden hetzelfde assortiment; we hebben zoveel leuks te koop, maar dat kwam in de huidige winkel niet meer tot zijn recht.''


Inrichten begonnen

De verwachting nu is dat de opening van het nieuwe pand eind januari of begin februari plaatsvindt. ,,De schilder is er al in geweest en de vloer is gelegd.'' Vandaag (maandag) zijn ze begonnen met inrichten. ,,We hebben er zin in en zijn erg blij dat we - ondanks de coronatijd - deze stap konden maken.'' Het pand op Klifweg 10 komt in de verhuur.


Lege panden

Vorig jaar mei kwam het pand van Intertoys leeg te staan door de verhuizing van de speelgoedwinkel naar de Handelskade. Ook het pand van D-reizen kwam vrij - de reisorganisatie ging in april 2021 failliet.