Gestolen knip zonder geld teruggevonden

Een grote tegenvaller voor Klaas Visser. Zaterdagavond raakte hij tijdens zijn werk in 't Steertje zijn portemonnee kwijt. Even later kreeg hij bericht dat de knip gevonden was, helaas wel zonder de 1150 euro die erin zat.


,,Het geld had ik in een jaar tijd opgespaard", zegt Klaas. Ik ben een harde werker met twee kinderen. Het geld lag thuis en mijn vrouw had al een paar keer gezegd dat ik het beter even op de bank kon zetten. Zaterdag zou ik dat doen. Het geld had ik meegenomen naar de Bike Shop, waar ik werk. Maar omdat de winkel weer open was, werd het zo druk dat ik er niet aan toekwam om het tussendoor even te regelen. Zaterdagavond ging ik naar mijn andere werk. Zonder erbij na te denken nam ik het geld daar mee naartoe. Vermoedelijk is mijn knip op de grond gevallen toen ik naar de wc liep. Ik merkte het pas later en toen was-ie niet meer te vinden op de grond."

Dezelfde avond nog kreeg Klaas via via een bericht van twee jongens die de portemonnee gevonden hadden bij de begraafplaats aan de Holkenkamp. Klaas: ,,Ze zagen de knip daar liggen tussen half twaalf en twaalf uur. De pasjes lagen er allemaal nog bij, maar het geld was verdwenen."

Zondag haalde hij de knip op en plaatste hij een oproep op zijn Facebook- en Instagrampagina. Daarin roept hij de dief op om het geld alsnog terug te geven, door het te bezorgen bij zijn woning, aan Wijk 5-89a. Klaas: ,,Tot nog toe is dat helaas niet gebeurd. Ik hoop dat degene die het geld heeft nog een keer goed nadenkt en besluit het goede te doen."