Afbeelding
Foto:

Willy Visser met Toffe Tutte

Even voorstellen: dit is de creatieve Willy Visser. Ze is 40 jaar, getrouwd met Ben Visser en ze hebben twee jongens, Marinus en Jan. Met gepaste trots gaat ze ons voor in haar schattige aan-huiswinkeltje. Ze naait de mooiste babyartikelen. Willy heeft naast haar creatieve talent, ook nog eens een echte ondernemers-mindset. Ze weet precies hoeveel tijd en geld er in ieder product zit. Van boekhouden tot marketing, ieder aspect van haar bedrijf regelt ze zelf.

Het begon allemaal een paar jaar geleden. Willy naaide graag als hobby. Ook probeerde ze altijd al graag nieuwe dingen uit en hield ze van een uitdaging. De buurvrouw vroeg haar om haar wiegje te bekleden en niet alleen zij, maar ook de kraamvisite was erg onder de indruk van het resultaat. Al snel kreeg ze meer verzoeken om iets moois te maken. Hoog tijd om haar eigen onderneming te starten! Ze kreeg het druk, zegde haar baan bij de supermarkt op, en vanaf dat moment kon ze honderd procent voor Toffe Tutte gaan. Willy doet het meeste van haar werk in opdracht. Alles wat je nodig hebt voor je kindje maakt ze precies zoals je het wilt hebben. ,,Het klantcontact geeft mij veel energie!’’, zegt Willy. Nu ontvangt ze iedere klant nog gezellig aan haar eigen keukentafel, maar haar droom is om in de toekomst een groter atelier, of een eigen winkeltje te hebben.

Nieuwsgierig naar het assortiment van Toffe Tutte? Kijk op toffetutte.nl


Iets op maat laten maken? Neem contact op via info@toffetutte.nl, of contact zoeken via Facebook (TOFFE TUTTE made) of Instagram (toffe_tutte).

Afbeelding
Afbeelding