Klaas Visser krijgt gestolen geld weer terug


Grote opluchting voor Klaas Visser. Zaterdagavond raakte hij 1150 euro kwijt en via deze krant en sociale media deed hij een oproep om het geld terug te krijgen. Dinsdagmiddag werd bij de buren een envelop bezorgd.

,,Ik was dinsdag zelf op een verjaardag, toen ik gebeld werd door mijn buurjongen", vertelt Klaas. ,,Er was een envelop bezorgd!" Hij spoedde zich huiswaarts en nam de envelop in ontvangst: ,,Mijn naam stond erop en er zat 1150 euro in, maar verder geen briefje met uitleg of iets dergelijks. Het zou in theorie ook zo kunnen zijn dat een gulle gever het bedrag bezorgd heeft, maar ik ga ervan uit dat dit echt mijn eigen geld is. Het waren allemaal briefjes van vijftig euro en dat klopt met wat er uit mijn portemonnee was gestolen."

Veilig gestort

Klaas raakte het geld zaterdagavond kwijt tijdens zijn werk in 't Steertje. Hij was vergeten het die dag op de bank te zetten. Het geld dat dinsdag werd bezorgd, werd de volgende dag meteen veilig gestort.


Lezing over
De Christenreis
van John Bunyan

Op zaterdag 22 januari houdt dominee P.J.T. van den Herik weer een lezing over de 'Christenreis' van John Bunyan. Het betreft een vervolg op zijn eerdere lezingen. Naderhand is is er gelegenheid tot het stellen van vragen. ,,,Iedereen die geïnteresseerd is in dit prachtige boek van John Bunyan is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen'', klinkt het uitnodigend. Plaats van handeling is de kerkgebouw Elim en de lezing start om half acht.  


Opwekkingsdienst
in De Ark met band

Komende zondag is er een opwekkingsdienst in De Ark. Voorganger is jongerenpastor Sjoerd Bakker en het thema deze middag is: 'Een geloof dat zeker is'. Medewerking wordt verleend door de opwekkingsband. Aanmelden voor deze dienst is niet nodig.