Bibliotheek


Digi Café

Elke vrijdagmorgen van tien tot twaalf uur is er het 'Digi Café' in de bibliotheek. Voor iedereen met vragen over de computer, smartphone of tablet. Leden en niet-leden zijn welkom. Ook is er hulp bij e-books en de coronacheck-app. Bij laatstgenoemde wel je DigiD-inloggegevens meenemen.

Cultuurvrijdag

Vrijdag 28 januari van vier tot vijf uur houdt Alberte Jonkers een workshop aquarel en kleuren mengen. Alberte is illustratrice bij Uitgeverij De Banier en heeft een kleurboek voor volwassenen uitgegeven. Kaartjes zijn voor 2,50 euro te verkrijgen via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie. Vol is vol.

Inloopspreekuur 

Energieloket

Aan de slag met comfortabel en energiezuinig wonen? Het Energieloket Flevoland helpt graag op weg. Elke woensdagmiddag van half drie tot half vijf.

Tabletcursus

In twee lessen op vrijdagmorgen 4 en 11 februari van negen tot tien uur wordt er een tabletcursus voor bèbes en bessiens aangeboden. Neem je eigen tablet of iPad mee. Er kunnen maximaal vier personen meedoen; de cursus is gratis.

Verloren & gevonden

Verloren

z Kunstgebit (onder), zat in een plastic zakje en is onderweg naar de tandarts uit mijn jaszak gevallen. Route vanaf de Munnikplaat. Tel. 06-57887323.

z Afgelopen zaterdag, tussen Rabobank en Boni: klassieke oorbel met rode steen, tel. 06-57534655.

Iets kwijt? Stuur een mailtje naar verloren@urkerland.nl.

Gevonden

z Autostoeltje, merk Joie. Omg. IJsvlet. Tel. 06-43535695.

Iets gevonden? Geef het door via gevonden@urkerland.nl