Eerste tien van Krachtig Urk


Krachtig Urk, de nieuwe partij onder leiding van voormalig CU-wethouder Dittie Hoekstra, heeft de top tien van haar kandidaten gepresenteerd. Na Dittie volgen Jan Hakvoort (2) en Henri Brands (3). Pieter ten Napel (4), Gert Bakker (5) en Harmen Kramer (9) stonden afgelopen maandag al in deze krant. In de top tien staan verder: Eize-Fokke van den Berg (6), Hendrik Bakker (7), Auke de Vries (8) en DaniĆ«lle Bakker-Ras (10).  


Bingo op de bak

Bingoliefhebbers hebben zaterdagavond weer volop kansen om prachtige prijzen te winnen. Bingokaarten zijn te koop bij Intertoys en bij tankstation De Pam. Een boekje van vijf ronden kost 2,50 euro.


Hulp voor Kenia

Ide Hakvoort (79) gaat half februari weer naar Kenia, waar hij met de stichting 'Zion Life Foundation' mensen die weinig hebben aan eten en spullen wil gaan helpen. Ide doet dit al jaren en ook deze keer wil hij graag eten en bijvoorbeeld dekens kunnen kopen voor de bevolking. Daar is (veel) geld voor nodig. De stichting steunen kan via NL 66 SNSB 8811691788 t.n.v. Ide Hakvoort.


Collecte voor de Hersenstichting

Van 31 januari tot en met 5 februari collecteert de Hersenstichting voor meer hersenonderzoek. Collectanten gaan langs de deuren om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelingen voor mensen met een hersenaandoening. Collectant gemist? Via de online collectebus op hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting kan ook een gift worden overgemaakt.

Verloren

& gevonden

Gevonden: 

z Bij de Havenpoort: fiets- of bromfietssleutel. Tel. 06-24889361.

Verloren:

z Grote gouden oorbel met kotter en alles erin en met de naam Riekelt, omgeving Industrieterrein. Tel. 06-50815075.