Bibliotheek


Animatiefilm maken

Voor kinderen vanaf zeven jaar is er een workshop om met Stop-motion een eigen animatiefilm te maken.  De workshop is 11 februari van 3 tot half 5. Kaartjes zijn te verkrijgen voor vijf euro bij de informatiebalie in de bibliotheek of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Vol is vol!

Podium Vrijdag

Leontien van Nesselrooij houdt elke derde vrijdag van de maand een workshop 'muziek leren maken'. Leontien is muziek- en dwarsfluitdocent. Deze workshop zal vrijdag 18 februari van vier tot vijf uur plaatsvinden voor kinderen van zes tot tien jaar. Kaartjes zijn voor 2,50 euro te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie.

Pret met Letters

Leesconsulent Marja Spit is iedere tweede woensdag van de maand aanwezig voor vragen over het leesplezier van uw kind. Het spreekuur vindt plaats woensdag 19 februari van drie tot vier uur.  

Energieloket

Aan de slag met comfortabel en energiezuinig wonen? Het Energieloket Flevoland helpt graag op weg. Elke woensdagmiddag van half drie tot half vijf.


Zanggroep Geke
voor kinderen in
speciaal onderwijs

Zangeres Geke van der Sloot start binnenkort een zanggroep voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten.

Geke is naast zangeres en zangcoach al 27 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs. ,,Kinderen in het speciaal onderwijs of met langdurige ziekte kunnen zich vaak niet goed aansluiten bij een gewoon koor of zangles; ook is er weinig georganiseerd op zanggebied voor deze kinderen. Daarom wil ik voor deze doelgroep een zanggroep oprichten", aldus Geke van der Sloot. 

Kinderen van 6 tot 18 jaar vanuit Urk en omgeving kunnen zich aanmelden voor Zanggroep Speciaal tot 1 maart via het e-mailadres info@gekestiental.nl.