n Rebecca de Boer in actie met Legas.
n Rebecca de Boer in actie met Legas. Foto: Yorben de Lange

Orcaruiters succesvol

Tijdens de Kringkampioenschappen springen in Genemuiden, was ook Orcaruiters vertegenwoordigd. Zowel Ente van Veen als Jannie Nentjes plaatsten zich voor de Regiokampioenschappen.

 

Ente van Veen startte met haar paard Mister Grey in de klasse B. Dit is nog een jong paard dat Ente zelf heeft gefokt. De combinatie is goed op weg en belooft wat voor de toekomst. Ente startte voor de tweede keer in de klasse B. Ze reed foutloos en behaalde een vierde plaats. Hiermee plaatste zij zich voor de Regiokampioenschappen. 

Jannie Nentjes startte met haar paard Everest in de klasse L. Na een foutloos basisparcours kwam het aan op een barrage. Everest zette daarin de snelste tijd neer van 31.82 seconden en behaalde hiermee de eerste plek en een ticket naar de Regiokampioenschappen die 19 februari in Saasveld worden georganiseerd.


Harich

Rebecca de Boer startte met haar paard Legas L in de klasse BB in Harich. Het eerste parcours reed de combinatie een foutloze ronde die werd beloond met 81 stijlpunten. Deze stijlpunten waren goed voor een eerste prijs.