jong


Dinsdag

Pannavoetbal – Bij De Rots is dinsdagmiddag om twee uur gelegenheid voor een potje pannavoetbal.

Woensdag

Mountainbiken – Jeugd vanaf 10 jaar kan woensdag mountainbiken. Vertrek tien uur vanaf ’t Jeugd. Deelname kost vijf euro. Opgeven door naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar eize@caritasurk.nl.

Voetbaltoernooi – In het Wilhelminapark en playground De Kotter is woensdag om twee uur een voetbaltoernooi voor de jeugd.

Donderdag

Arrowtag – Voor donderdag kan de jeugd zich opgeven voor Arrowtag. Start tien uur in het Wilhelminapark. Deelname: twee euro. Opgeven door naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen: eize@caritasurk.nl.

Skate kampioenschap – Op de skatebaan in het Wilhelminapark is donderdag om twee uur een skate kampioenschap. De winnaar krijgt een mooie prijs.

Vrijdag

Grenswerpbal – In het Wilhelminapark is vrijdag om tien uur grenswerpbal voor de jeugd.

Tennis Clinic – Tennisvereniging T’77 biedt vrijdagmiddag om twee uur een Tennis Clinic aan voor iedereen die graag kennis wil maken met deze sport. Opgeven kan door een berichtje te sturen met naam en leeftijd naar: 06-57958247

Mountainbiken – Jeugd vanaf 10 jaar kan zaterdag mountainbiken. Vertrek tien uur vanaf ’t Jeugd. Deelname kost vijf euro. Opgeven door naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar eize@caritasurk.nl.

LAN Party – In De Rots wordt vrijdag een LAN Party georganiseerd voor jeugd vanaf 12 jaar. Om deel te nemen: eigen computer, kabels, spellen en slaapzak meenemen. Vanaf 18.00 uur kan er worden opgebouwd en van 19.30 tot 8.00 uur zaterdag wordt er (met voldoende rust tussendoor) gegamed. De bar is geopend. Deelname kost tien euro. Opgeven bij Frans de Vries via frans@caritasurk.nl of via WhatsApp naar: 06-18840712.

Meiden onger Eenkanger – Meiden van 11 tot 15 jaar kunnen zich opgeven voor een gezellige avond Meiden onger Eenkanger op vrijdag. De meiden gaan lekkere fruitcocktails (non-alcohol) maken. Tijd: van zeven tot half negen. Opgeven via WhatsApp naar Femke: 06-18830710. Kosten twee euro.

Tijdens de voorjaarsvakantie is buurthuis De Rots van dinsdag tot en met vrijdag vanaf twee uur geopend. De jeugd kan in het buurthuis terecht voor spellen, activiteiten of om gezellig samen te zitten met leeftijdsgenoten. Er is tevens voor een klein bedrag wat lekkers te koop.


Eenmalig traject
GPM start op Urk

Op dinsdag 29 maart start er bij ROC Friese Poort Urk een eenmalig opleidingstraject van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. De opleiding duurt één jaar en is bedoeld voor professionals uit de kinderopvang. Door middel van verdiepende modules wordt dit eenmalige mbo niveau-4 opleidingstraject afgerond. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Martijn Mollema via mmollema@rocfriesepoort.nl.