Over stambomen


Voor iedereen die zich wil verdiepen in zijn of haar stamboom, is er donderdag van 20.00 tot 21.30 uur weer een inloopavond van de werkgroep genealogie op Urk in Museum het Oude Raadhuis. De zaal is te bereiken via de achterzijde van het museum. 


Voorjaarsmarkt
in en rond De Poort

Op vrijdag 8 april wordt er een voorjaarsmarkt gehouden in De Poort. De organisatie laat weten: ,,Het wordt een leuke middag, met veel accessoires, planten en bloemen en wat lekkers bij de koffie. Er kunnen nog deelnemers bij! Ben je creatief of heb je iets leuks of lekkers te koop, neem dan contact op.'' De voorjaarsmarkt is van twee tot half zeven en de opbrengst is bestemd voor Oost-Europa en dan met name de vluchtelingen uit Oekraïne. Aanmelden bij Hiltje Post: 06-26072698 of hiltjepost.hp@gmail.com.


Samen Sterk

Samen Sterk Urk houdt twee activiteiten: op woensdag is er een (gratis) ouderavond voor ouders van meer- of hoogbegaafde kinderen. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Zandplaat 14. Op vrijdag 11 maart is er een speelmiddag voor kinderen (8 plus); hieraan zijn wel kosten verbonden. Meer weten: samensterkurk.nl.