Informatiekring over dementie


Caritas Urk houdt woensdag 9 maart weer een koffieochtend van de informatiekring over dementie. Deze wordt gehouden in De Rots aan de Urkerweg en begint om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot ongeveer half twaalf en iedereen is harte welkom om elkaar weer te ontmoeten en ervaringen te kunnen delen. Aanmelden kan door te bellen naar Caritas Urk, 683346 of te mailen naar, annerie@caritasurk.nl.

Jong

z Voetbaltoernooi - Woensdagmiddag kan de jeugd om twee uur meedoen met een voetbaltoernooi in het Wilhelminapark. 

z Slijm maken - Woensdag is het kidsmiddag in De Rots aan de Urkerweg 64. Deze middag gaan de kids slijm maken. Dit start om half drie. Je dient je van tevoren op te geven. Dit kan door een WhatsApp te sturen naar Ronald Oeverbeek via: 06-10576225. Deelname kost € 1,50 per kind. VOL=VOL.

z Oud-Hollandse spellen - Donderdagavond is De Rots geopend voor een avondje Oud-Hollandse spellen in De Rots. De avond begint om half zeven. 

z Bosspelen - Vrijdagmiddag worden er bosspelen in De Rots georganiseerd. Vanaf twee uur kan de jeugd meedoen met leuke opdrachten die worden opgesteld door de sportcoaches van Caritas Urk.