Beroep Moriakerk op ds. Van Reenen


De Hersteld Hervormde Moriakerk heeft een beroep uitgebracht op ds. M. van Reenen uit Oldebroek. De gemeente is vacant na het vertrek van ds. Schreuders, vorig jaar maart. Ds. Van Reenen is sinds 2014 verbonden aan zijn huidige gemeente. Daarvoor was hij, vanaf 2009, verbonden aan Andelst-Zetten-Ederveen, zijn eerste gemeente.


Bijbellezing in Elim

Dominee P.J.T. van den Herik maakt donderdagavond een vervolg met zijn serie lezingen uit het Bijbelboek 1 Samuël 2. Priester Eli en de jonge Samuël staan in deze Bijbellezing centraal. Iedereen is om half acht van harte welkom in de Elimkerk.


Bingo op Urk FM

De 27mc-vereniging Samen Sterk houdt zaterdag een bingo op Urk FM. De bingokaartjes van vijf rondes zijn voor 2,50 euro verkrijgbaar bij de Intertoys en de Gulf, tot acht uur. In de vijf rondes zijn er grote prijzen te winnen. De bingo begint om negen uur en is te beluisteren via de ether op 107.0, via de kabel 104.1 en wereldwijd via www.urkfm.nl.


Meedoen met
herstelgroep?

In samenwerking met Eleos houdt Ut Leeger (Wijk 2) op dinsdag 15 maart vanaf 17.00 uur een informatiebijeenkomst over het starten van een herstelgroep voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Er wordt dan uitgelegd wat een herstelgroep is. Aanmelden kan via eleos.nl/herstelgroep, bel met Rosalien (06-15239290) of loop even binnen bij Ut Leeger.