Informatieavond bij Ut Leeger over herstelgroepen


Eleos houdt morgen (dinsdag) een informatiebijeenkomst over herstelgroepen. Deze bijeenkomst vindt van 17.00 tot 18.30 uur plaats bij Ut Leeger (Wijk 2-6). Hier wordt meer verteld over wat een herstelgroep inhoudt en is er gelegenheid andere mensen te ontmoeten, die ook overwegen deel te nemen aan een herstelgroep. Aanmelden kan via eleos.nl/herstelgroep of door te bellen met Rosalien: 06-15239290.

Jong

Pannavoetbal – Dinsdagavond is De Rots om half zeven geopend voor instuif en om buiten mee te doen aan een partijtje pannavoetbal.

Voetbaltoernooi – Woensdagmiddag wordt er in het Wilhelminapark en op playground De Kotter om twee uur een voetbaltoernooi georganiseerd voor de jeugd.

Jeu de boules – De Rots is donderdagavond vanaf half zeven geopend voor instuif en een potje jeu de boules. Aanmelden is niet nodig en meedoen gratis.

Swimfun Joure 

Voor vrijdagavond 1 april kan de jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar zich opgeven voor een uitje naar subtropisch zwembad Joure. De groep vertrekt in de middag om vijf uur vanaf De Rots. Voor dit zwemuitje wordt een eigen bijdrage van tien euro gevraagd. Opgeven kan tot donderdag via WhatsApp bij sportcoach Luut Nentjes via 06-20331101.