Overdenking in lijdenstijd


In het Kerkje aan de Zee is woensdag een interkerkelijke samenkomst. Dominee G. Bos houdt dan een korte overdenking rondom de lijdenstijd. De aanvang is half acht en iedereen is van harte welkom. 


Voorjaarsmarkt
in De Poort

Genieten van lekkers, mooie decoratie kopen en veel ontmoeting en gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van de voorjaarsmarkt die vrijdag tussen twee en zeven uur plaatsvindt in en rond De Poort. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor hulp in Oekraïne. Naast de verkoop van onder andere gebakken vis, bloemen en planten, worden er ook verlotingen met mooie prijzen gehouden. 


Muzikale ode
aan De Hofstee

Zangeres Geke van der Sloot maakte samen met enkele leerlingen van haar zangschool het lied 'Bedankt lieve ouders'. Het lied is een ode aan haar eigen ouders en alle andere bewoners van Talma De Hofstee. De videoclip is gemaakt vanuit De Hofstee en de bewoners maken donderdag live kennis met deze muzikale ode. 


Bijbellezing Elim

Dominee P.J.T. van den Herik houdt donderdag een Bijbellezing in de Elimkerk. De dominee maakt een vervolg op zijn lezingen over het Bijbelboek 1 Samuël 2. Iedereen is vanaf half acht van harte welkom.


Naar de Floriade
op Alzheimer Dag

Afdeling Flevoland van Alzheimer Nederland wil de inwoners van Flevoland met dementie, en hun mantelzorger(s) een ontspannende dag aanbieden op de Wereld Alzheimer Dag. Er staat daarom een speciaal bezoek aan de Floriade op stapel op 21 september. Het vervoer, toegangskaarten en lunch worden door Alzheimer Nederland verzorgd. Aanmelden kan via flevoland@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via het nummer 06-57829590.

Verloren

z Zilverkleurige armband, met roze en l.blauwe steen. Tel. 685479.

Gevonden

z Sleutelbos, omg. fietspad Domineesweg. Tel. 686034.

Zakennieuws

Lusanna komt langs

Lusanna.nl uit Volendam houdt een driedaagse verkoop vanuit De Koningshof. Er zijn donderdag 7, vrijdag 8 (beide dagen van 11.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 9 april (van 10.00 tot 16.00 uur) verkoopdagen met hoge kortingen op onder andere boxsprings, matrassen, toppers, lattenbodems, dekbedden, hoeslakens, moltons en overtrekken.