Bibliotheek


Inloopspreekuur Energieloket

Aan de slag met energiezuinig wonen? Het Energieloket Flevoland helpt graag op weg. Elke woensdagmiddag van half drie tot half vijf.

Inloopspreekuur Leerwerkloket

Bij vragen over werk, studie of stage is er elke eerste en derde maandag van de maand een inloopspreekuur van tien tot één uur.

Podium Vrijdag

Podium Vrijdag staat aanstaande vrijdag in het teken van de workshop 'muziek leren maken'. Spelen op verschillende instrumenten, samen zingen en luisteren naar muziek. De workshop is voor kinderen vanaf zeven jaar en is van vier tot vijf uur. Kaarten kosten 2,50 euro en zijn te krijgen via flevomeerbibliotheek.nl of bij de infobalie.


Muurschildering 

Na het succesvolle streetart-project op het strand, start Stieneke Oeverbeek in samenwerking met SCAB Jong dit voorjaar weer een nieuw project. Hierin krijgt een aantal jongeren de kans om zelf aan de slag te gaan met het maken van een levensgrote muurschildering in De Rots. Deze keer is er plaats voor zes jongeren. Ben je creatief en tussen de 15 en 20 jaar en wil je graag meer ervaring opdoen met het maken van eigen ontwerpen en grote muurschilderingen, meld je dan voor 1 maart aan via stieneke@oeverbeek.nl. De projectdagen zijn op zaterdag en het traject zal ongeveer zes weken in beslag nemen.