n De voorjaarsvakantie werd maandagochtend ingeluid met een bingo in De Rots.
n De voorjaarsvakantie werd maandagochtend ingeluid met een bingo in De Rots. Foto:

Geen verveling in de voorjaarsvakantie

Sportcoaches Eize van Eerde en Luut Nentjes van Caritas Urk staken weer de handen uit de mouwen om in de voorjaarsvakantie de Urker jeugd te vermaken. Project Durf! sloot daar ook weer bij aan met diverse activiteiten in de bibliotheek. Maar het is nog niet voorbij: morgen (vrijdag) en zaterdag worden er nog volop activiteiten georganiseerd; welke precies is te lezen op pagina 7 van deze krant. Op de pagina die voor je ligt een impressie van de tot nu gehouden activiteiten, die werden gehouden tijdens regen, maar ook tijdens een heerlijk zonnetje.

n Opperste concentratie bij het pannavoetbaltoernooi dinsdagmiddag.
n Als ware Robin Hoods trok de jeugd donderdagmorgen ten strijde in het Wilhelminapark: verover de vlag!
n Sportcoaches Luut Nentjes en Eize van Eerde trokken woensdagochtend met de jeugd op de mountainbike het bos in om de drassige toestand te trotseren.
n De activiteiten in de bibliotheek zijn erg gewild: al snel waren de kaartjes voor de creatieve bezigheden in het kader van Durf! uitverkocht. Donderdagochtend werd er met hulp van Lydia Woort een sleutelhanger gemaakt met epoxyhars.
n 'Feyenoord tegen SV Urk' klonk het woensdagmiddag bij het voetbaltoernooi in het Wilhelminapark.
n Andries Hoekstra gaf dinsdagochtend een creatieve workshop in de bibliotheek. Hij vertelt: ,,Ze hadden de opdracht om een makreel te tekenen op zwart papier, dan moet je andersom denken. Velen ging het goed af!''