n Kopbal van Jelle de Boer treft net geen doel (archieffoto).
n Kopbal van Jelle de Boer treft net geen doel (archieffoto). Foto:

Selectie Urk weer bijna volledig voor kraker

Klaas Kramer en Riekelt Jan Brands zijn weer beschikbaar bij Urk. Trainer Gert Jan Karsten kan beide verdedigers in principe inzetten. Een ander verhaal is het wat betreft de blessure van Lucas Schraal. De aanvaller heeft een vinger gebroken en kan niet spelen, zo deelt teammanager Klaas Wakker mee.


Welke gevolgen de terugkeer van de twee verdedigers heeft voor de jonge stand-ins die in de twee voorgaande wedstrijden bij de selectie zaten, wordt pas tijdens de donderdagtraining bekendgemaakt. Verdediger Bart Jan Brouwer van SC Genemuiden vindt het niet erg dat hij nu eventueel tegenover Jelle de Boer komt te staan: ,,Hij is groot en snel, dat past wel bij mij."


Geschorst

Of het grote aantal gele kaarten dat vorige week zaterdag werd uitgedeeld aan SC Genemuiden, van invloed zal zijn op de samenstelling van de tegenstander van zaterdag is nog niet bekend. Zeker is wel dat Rens van Benthem niet van de partij is. Hij kreeg tegen DETO twee keer geel en dus rood, wat betekent dat hij automatisch voor een wedstrijd is geschorst.

Scheidsrechter bij de kraker is Richard Groenewegen uit Delfzijl. Hij zet de wedstrijd om 15.00 uur in beweging. De arbiter was eerder actief bij de wedstrijd tussen Urk en Flevo Boys op 25 september 2020.