n Na de eerste actie konden drie organisaties een cheque in ontvangst nemen.
n Na de eerste actie konden drie organisaties een cheque in ontvangst nemen. Foto:

Actie CrossFit Urk voor de Mangoboom

Na de uiterst succesvolle Burpee challenge van twee jaar geleden, hebben de leden van CrossFit Urk weer een uitdaging bedacht waarmee hopelijk veel geld voor een goed doel zal worden opgehaald.


In totaal kon er eind september 2020 drie keer een bedrag van 1.750 euro overhandigd worden aan MTB-route Urk, de Liberi Foundation en het Ambassadors Football Camp. 


AMRAP

Vanaf vrijdag 25 maart 18.00 uur tot en met zaterdag 26 maart 18.00 uur willen de trainers van Crossfit een 24 uur durende AMRAP (As Many Rounds As Possible) organiseren. Wie durft het aan om 's avonds laat, 's nachts of juist 's morgens vroeg mee te doen om daarmee opnieuw een mooi bedrag bij elkaar te sporten voor een goed doel.


Mangoboom

Het goede doel is dit jaar de Mangoboom, een kleine organisatie met een weeshuis in Burkina Faso. Deze organisatie zet zich in om weeskinderen een betere toekomst te geven. Ze zorgen dat er genoeg eten is, maar dragen ook bij aan een betere hygiƫne, toegang tot medische zorg en onderwijs.

De aanmeldingen voor deelname aan de actie stromen al binnen en staat open voor iedereen. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die met een aantal dingen mee willen helpen. Het belooft een fantastische challenge te worden die zeker een bezoek waard is. Rondom het evenement is er van alles te doen: er komt een dj, er wordt vis gebakken, de barbecue wordt aangestoken en nog veel meer.


Informatie

Voor meer informatie (als deelnemer, sponsor of vrijwilliger) over deze actie, kan contact worden opgenomen met Alissa: 06-42358151.