Bingo op de bak


De 27MC-club houdt zaterdagavond vanaf negen uur weer een bingo via Urk FM. Eén bingoboekje kost 2,50 euro, goed voor vijf ronden. De boekjes zijn te koop bij Tankstation De Pam en Intertoys/Koster.

Jong

Grenswerpbal – Vrijdagochtend kan de jeugd om tien uur meedoen met een potje grenswerpbal in het Wilhelminapark.

Tennis Clinic – Tennisvereniging T’77 biedt vrijdagmiddag om twee uur een Tennis Clinic aan voor iedereen die graag kennis wil maken met deze sport. Opgeven kan door een berichtje te sturen met naam en leeftijd naar 06-57958247

LAN Party – Vrijdagavond wordt er voor de jeugd vanaf 12 jaar een LAN Party georganiseerd in De Rots. Hiervoor dien je je eigen game-attributen en slaapspullen mee te nemen. Opbouwen kan vanaf zes uur. De LAN Party is van 19.30 tot 08.00 uur. Deelname kost tien euro. Opgeven kan bij Frans de Vries via 06-18840712.

Meiden onger Eenkanger – Vrijdagavond kunnen meiden van elf tot en met vijftien jaar fruitcocktails maken. Dit is van zeven uur tot half negen. Opgeven kan bij Femke: 06-18830710. De kosten zijn twee euro.

Mountainbike clinic - Zaterdag kan de jeugd vanaf 10 jaar mountainbiken. De groep vertrekt om tien uur vanaf 't Jeugd. Deelname kost vijf euro voor gebruik van fiets en helm. Opgeven kan door naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar eize@caritasurk.nl.

Tafelvoetbaltoernooi - Dinsdagavond wordt er om half zeven een tafelvoetbaltoernooi in De Rots georganiseerd. Opgeven niet nodig.

Bibliotheek

Inloopspreekuur Energieloket

Aan de slag met energiezuinig wonen? Het Energieloket Flevoland helpt graag op weg. Elke woensdagmiddag van half drie tot half vijf.

Spreekuur hoogbegaafdheid

Voor vragen over hoogbegaafdheid kunnen ouders maandag van twee tot drie uur terecht op het spreekuur van HBcentrum Flevoland. Het spreekuur is gratis, vooraf aanmelden via flevoland@hbcentrum.nl.

Digi Café 

Elke vrijdagmorgen van tien tot twaalf uur is er Digi Café in de bibliotheek. Voor iedereen die wel een telefoon of tablet heeft, maar nog heel veel vragen heeft.

Vrijdag Blijdag

Elke eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag van vier tot vijf uur in de bibliotheek. Vrijdag 4 maart is het thema 'Goochelen'. Gratis kaarten te verkrijgen via flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in de bibliotheek.