Nieuw album Geke


Geke van der Sloot heeft een nieuw paasalbum uitgebracht. Deze cd, met twaalf nieuwe paasliederen, komt 12 maart uit en is al verkrijgbaar via gekestiental.nl/shop.


Kaarten te koop
voor 'De Emigratie'

Urker Musicalschool Light Up komt met de historische musical 'De Emigratie', over de Urkers die begin jaren '50 vertrokken naar Argentiniƫ. Kaarten voor deze opvoering zijn te koop bij kledingwinkel La Boutique voor 10 euro; graag contant betalen. Op 11 en 12 maart is om acht uur de opvoering in De Morgenster.

JONG

Dropping - Voor vrijdag kan de jeugd vanaf 10 jaar zich opgeven voor een dropping. De groep vertrekt om zeven uur vanaf De Rots. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Opgeven is nodig en kan bij Eize van Eerde: eize@caritasurk.nl.

Klimbos Harderwijk - De jeugd vanaf acht jaar kan op zaterdag 19 maart mee naar het Klimbos in Harderwijk. De groep vertrekt om half tien en is begin van de middag terug. Er wordt een eigen bijdrage van 25 euro gevraagd. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 16 maart bij Luut Nentjes via WhatsApp: 06-20331101.

BIBLIOTHEEK

Spreekuur Pret met Letters

Voor ouders van kinderen in groep 3 en 4 is er woensdag van drie tot vier uur het spreekuur Pret met Letters. Hier worden vragen beantwoord over leren lezen, voorlezen en leesplezier. Ook is het mogelijk om in dit uur een taalspel te lenen om het oefenen van lezen spelenderwijs te verbeteren.

Financieel inloopspreekuur

Voor mensen die moeite hebben om rond te komen of vragen hebben over financiƫle kwesties, is er maandag een financieel inloopspreekuur. Dit vindt van twee tot drie uur plaats. Een afspraak maken is niet nodig.

Lego WeDo

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen vrijdag 11 maart van drie uur tot half vijf een eigen robot bouwen met Lego. Kaarten zijn te koop voor vijf euro of via de website flevomeerbibliotheek.nl. Er is plaats voor maximaal tien kinderen en vol is vol.

Leerwerkloket Flevoland

Het Leerwerkloket houdt maandag een inloopspreekuur van tien tot een uur. Dit is bedoeld om alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken op een rij te zetten. Het advies is gratis.