Urker op de lijst bij VVD in Zwolle


Ook in Zwolle doet een oud-plaatsgenoot mee aan de lokale verkiezingen van 14 tot en met 16 maart. Jan Fokke Post (33) staat op de lijst voor de VVD.

Post woont met echtgenote Janita Post-Bakker en hun drie kinderen al tien jaar in de provinciehoofdstad van Overijssel. Hij werkt als business consultant voor Planon Software in Nijmegen en staat voor de VVD op nummer 11. Dat lijkt geen notering die hem direct op het pluche gaat brengen. De partij heeft nu vijf zetels in de Zwolse gemeenteraad en levert ook een wethouder.


PVV stelt vragen aan college

Gesprekken, gevoerd met ouders waarvan de kinderen afhankelijk zijn van het leerlingenvervoer, hebben tot schriftelijke vragen geleid die zijn ingediend door de fractie van de PVV. Men maakt zich vooral zorgen over de ouders die geen vergoeding krijgen voor het leerlingenvervoer en de kosten zelf moeten dragen of zich genoodzaakt zien hun kind(eren) elke dag zelf naar school te brengen. Men verzoekt het college na te gaan of er bijgedragen kan worden in de kosten voor dit noodzakelijke vervoer.


Samenzangavond
in Zaltbommel

De Urker Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland houdt zaterdag een samenzangavond in de Grote- of Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. De collecte is deze avond bestemd voor de Bijbelverspreiding in Moldaviƫ. De avond begint om 19.30 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Sing4Him komende
zondag in De Poort

Sing4Him begint aanstaande zondag weer. Deze keer gaat het over gaven en talenten en ook is de doventolk aanwezig. Sing4Him begint om 19.15 uur in De Poort en is ook te volgen via de livestream:

youtube.com/gkupkn-tv.