Afbeelding
Foto:

Pax Kinderhulp

op zoek naar

vakantiegezinnen


NOP-Urk gaat weer op zoek naar vakantiegezinnen. Nadat dit twee jaar niet mogelijk was, hoopt de stichting weer Poolse kinderen uit te kunnen nodigen. Bij genoeg vakantiegezinnen komen de kinderen van 16 tot 31 juli naar Nederland.


Het gaat om kinderen die in moeilijke omstandigheden opgroeien in de achterstandswijken van Katowice en veel te maken hebben met onprettige leefomstandigheden.

NOP-Urk organiseert voor deze kinderen twee weken vakantie. Het is de bedoeling om twintig kinderen uit te nodigen die per tweetal in een vakantiegezin verblijven. Hier kunnen ze kennismaken met het gewone gezinsleven en even hun zorgen loslaten. Tijdens deze twee weken organiseert Pax Kinderhulp ook een programma voor deze kinderen.

Aanmelden als vakantiegezin of vrijblijvend ontvangen van informatie kan via paxnopurk.nl of het telefoonnummer 06-46780925.


ZAKENNIEUWS



Bij Koops Bedden is de laatste week van de wintersale van start gegaan, met extra voordeel op de collectie. Koops Bedden is te vinden aan de Rondweg 72 in Wezep. Meer informatie is te krijgen via 038-3761212, koopsbedden.nl of de Facebookpagina Koops Bedden.