Bibliotheek viert een feestje met
pyjamaparty en gratis abonnementen

Het is aftellen voor de bibliotheek; nog een paar weken te gaan en dan bestaat de boekenuitleenorganisatie veertig jaar. Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom staan er de nodige festiviteiten op stapel. Volgende week wordt afgetrapt met een pyjamaparty en ook worden er gratis abonnementen uitgedeeld.


De pyjamaparty op woensdag 9 maart is bedoeld voor kinderen van vier tot acht jaar. ,,Jaren geleden was dat altijd een groot succes en daarom herhalen we dit nog één keer voor de kinderen van nu in het kader van ons jubileum. Hoe leuk is het om in je pyjama of onesie en met je allerliefste of allergrootste knuffel naar de bibliotheek te komen! Het wordt een echt feestje, dus nog geen tandenpoetsen, want je krijgt ook nog wat lekkers. Er wordt voorgelezen en Jannie Mazereeuw komt een leuke voorstelling geven met haar poppen'', nodigen de mensen van de bieb. Het feestje is van 18.00 tot 19.00 uur voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en meedoen is gratis. Reserveer wel een (gratis) kaartje via flevomeerbibliotheek.nl of bij de balie van de bibliotheek. 

Om het jubileum glans te geven, worden er ook vijf abonnementen uitgedeeld. ,,Gun jij jezelf of een ander een jaar lang gratis lenen? Geef dat dan aan via urk@flevomeerbibliotheek.nl. Voorzie de mail van naam, adres en telefoonnummer.'' Aanmelden kan tot 31 maart, meer info: flevomeerbibliotheek.nl.