Informatieavond over Timotheos


Over het werk van stichting Timotheos in Malawi vindt donderdagavond 17 maart een presentatie- en informatieavond plaats in de Ichthushof aan de Richel. De bijeenkomst begint om half acht en de zaal is open vanaf kwart over zeven. Er is een verkooptafel en een kleine collecte; voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Iedereen is welkom.


Meiden onger
Eenkanger bijeen

Meiden onger Eenkanger komt vrijdagavond weer samen in De Rots. Deze gezellige avond duurt van zeven uur tot half negen en is bedoeld voor meiden tussen 11 en 15 jaar. Dit keer wordt er een canvastas versierd en hiervoor wordt een eigen bijdrage van twee euro gevraagd. Aanmelden kan tot vrijdag twee uur bij Femke Kramer: 06-18830710.


Koffieochtend voor
ouders van kind
met autisme

Caritas Urk/ Mantelzorgondersteuning houdt dinsdag van tien uur tot half twaalf een koffieochtend in 't Jeugd. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders die een kind met autisme opvoeden en hierover met andere ouders ervaringen willen delen. Aanmelden kan via mantelzorg@caritasurk.nl.

ZAKENNIEUWS

BenB Crew Management biedt vanaf 19 maart de opleiding Groot vaarbewijs voor de laatste keer in de huidige vorm aan. Deze opleiding is bedoeld voor schippers die aantoonbaar zes jaar vaarervaring hebben en ook maritieme diploma's bezitten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de cursus kost 1.250 euro, exclusief btw en examenkosten. Voor wie meer wil weten is Siem Buis te bereiken via info@benbcrewmanagement.eu of via 06-28632966.