Flevo Boys gaat op de valreep onderuit

SC Genemuiden is Urk tot op een punt genaderd na de overwinning op Flevo Boys. DETO Twenterand en HZVV deelden de punten. Buitenpost en Berkum kwamen weer niet tegen elkaar uit.

SC Genemuiden was de gelukkigste in het inhaalduel met Flevo Boys. De Genemuiders namen al na drie minuten een voorsprong, die een paar minuten later al teniet werd gedaan door Flevo Boys. Het leek op een puntendeling uit te draaien, maar het geluk was aan de kant van de thuisclub. Twee minuten voor het einde werd de overwinning alsnog gevierd.

In Vriezenveen nam HZVV na de rust de leiding tegen DETO. Na twee treffers van Ferdi ter Avest leek het erop dat de punten in Vriezenveen zouden blijven. HZVV rechtte echter de rug en kwam alsnog langszij.
De wedstrijd tussen Buitenpost en Berkum ging niet door vanwege een aantal coronagevallen bij de Zwolse ploeg.

Uitslagen 8 maart

SC Genemuiden-Flevo Boys         2-1

DETO Twenterand-HZVV         2-2

Stand Hoofdklasse B

Urk         16         10         5         1         35         33-17

SC Genemuiden +         15         11         1         3         34         34-16

Eemdijk         16        10        3        3        33        42-21

Volendam         16         10         2         4         32         43-27

AZSV        16        8        3        5        27        26-21

DETO Twenterand         16         6         5         5         23         28-26

Buitenpost         14         6         3         5         21         17-15

SDC Putten         16         6         2         8         20         24-20

Flevo Boys         15         6         1         8         19         27-32

Swift        16        5        4        7        19        27-24

Berkum        15        4        6        5        18        21-18

HZVV        15        4        5        6        17        20-20

De Dijk        16        4        4        8        16        14-22

NSC Nijkerk         16         4         2         10         14         14-31