n Beide teams gingen gezamenlijk op de foto.
n Beide teams gingen gezamenlijk op de foto. Foto:

ZVV Urk verliest van het NL Doventeam

De Urker zaalvoetballers begonnen gisteravond goed aan de oefenwedstrijd tegen het Nederlands Doventeam, dat in voorbereiding is op het EK. In de slotfase werd de ruime voorsprong echter weggegeven en moest een nederlaag worden geslikt.

Bijna de gehele eerste helft had De Kof balbezit en kwam het verdiend op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Klaas Jelle Romkes, Willem Snoek en Jelle Kramer. Vlak voor rust verslapten de Urkers, waardoor de ruime voorsprong verdween als sneeuw voor de zon, met als resultaat een 2-3 ruststand.

Na rust pakten de Urker zaalvoetballers het weer goed op en kwam het, door het tweede doelpunt van Jelle Kramer, weer op een marge van twee: 2-4. In de slotfase gaven de Urkers het echter helemaal weg. In de laatste vier minuten kreeg het maar liefst vier tegentreffers te verwerken. Eindstand: 6-4.