Afbeelding
Foto: Jacob Hakvoort

Pieter 40 jaar bij Hakvoort Professional

Veertig jaar werkzaam zijn bij hetzelfde bedrijf. Vroeger heel normaal, tegenwoordig een unicum. Bij Hakvoort Professional zijn ze trots op het feit dat ze vorige week de vijfde medewerker met zo'n mijlpaal in het zonnetje mochten zetten.


Pieter de Vries begon in 1982 bij de Firma Hakvoort als monteur en vrachtwagenchauffeur. Hij heeft de groei van Firma Hakvoort naar Hakvoort Horeca bv naar het huidige Hakvoort Professional meegemaakt en heeft daar zelf ook aan bijgedragen. Pieter heeft in die veertig jaar diverse functies gehad binnen het bedrijf. Momenteel is hij allround technisch adviseur op de serviceafdeling van het hoofdkantoor in Emmeloord en geeft hij trainingen in binnen- en buitenland en draagt hij bij aan nieuwe productontwikkelingen.


Om het jubileum te vieren is Pieter vrijdag 11 maart in het zonnetje gezet. 's Middags werd hij, samen met zijn gezin, opgehaald voor een heerlijke lunch bij De Zeebodem op Urk. Vanuit daar vertrok Pieter met zijn gezin naar Lelystad om in een helikopter te stappen voor een rondvlucht boven Urk en Emmeloord, om uiteindelijk op het grasveld naast het hoofdkantoor in Emmeloord te landen. De middag werd afgesloten in het bedrijfsrestaurant, waar Pieter werd ontvangen door al zijn collega's, die hem met deze mijlpaal konden feliciteren. Na een aantal lovende woorden werd hem door de directie een cheque overhandigd en waren er bloemen voor zijn vrouw en dochter.