Filosofisch Café gaat weer van start


Het Filosofisch Café van SCAB opent donderdagavond 24 maart weer de deuren. Tijdens zo'n avond staat er één thema centraal waarover deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Deze avond wordt gehouden in de Flevomeer Bibliotheek en begint om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur en de entree is vijf euro. Aanmelden kan via filosofischcafeurk@gmail.com.


Negen geslaagden
TTHNOP-Urk

Jan Ernst Nagel, voorzitter van de Stichting Terminale Thuishulp Noordoostpolder-Urk, heeft afgelopen vrijdag certificaten uitgereikt aan negen nieuwe vrijwilligers. Deze geslaagden volgden een tweedaagse cursus in de Bantsiliek ter voorbereiding op de praktijk van de terminale thuishulp.


Loting Oekraïne
levert 4.700 euro op

De loting van afgelopen zaterdag in café Willem Barentsz heeft een bedrag van 4.700 euro opgeleverd. Het opgehaalde geld is bedoeld voor Oekraïne.


Tweede editie
van VIP Flevoland

De inschrijving voor de tweede editie van de Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland is dinsdag geopend. Iedereen met een vernieuwend ruimtelijk initiatief wordt uitgenodigd om mee te doen. De winnaar krijgt een cheque van 15.000 euro. Aanmelden of meer informatie krijgen kan via vipflevoland.nl.