Politie verdenkt man (21) van duw bovenaan trap


Een 28-jarige Poolse man uit Nagele die in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 februari van de trap viel in een plaatselijke horecagelegenheid, is volgens de politie geduwd.

In deze zaak werd later een 21-jarige Urker aangehouden en verhoord. Hij verklaarde dat hij niet geduwd had. Na het opnemen van zijn verklaring werd hij heengezonden. Hij kreeg een dagvaarding mee en zal zich waarschijnlijk later moeten verantwoorden tegenover de rechter. Het slachtoffer is inmiddels thuis maar kan nog niet werken.


Chauffeuse onwel:
truck van de weg

Een 49-jarige vrouw uit Emmeloord is zaterdag onwel geworden achter het stuur van een vrachtwagen. De truck raakte daarna van de weg.

De chauffeuse was iets voor half een in de middag onderweg gegaan met een lading vis voor Zweden. Op de Domineesweg werd ze niet lekker. Het lukte nog om de wagen de uitwijkstrook op te sturen, waarna de trekker enkele meters doorschoot en in de sloot tot stilstand kwam. Omstanders schoten te hulp. De vrouw was in eerste instantie niet aanspreekbaar en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Daar knapte ze op, zodat ze 's avonds alweer thuis was.