Informatieavond herstelgroepen


Eleos houdt aanstaande dinsdag een informatiebijeenkomst over herstelgroepen voor mensen die met psychische klachten te maken hebben. Deze bijeenkomst vindt van 17.00 tot 18.30 uur plaats bij Ut Leeger (Wijk 2-6). Hier wordt meer verteld over wat een herstelgroep inhoudt en is er gelegenheid andere mensen te ontmoeten, die ook overwegen deel te nemen aan een herstelgroep. Aanmelden kan via eleos.nl/herstelgroep of door te bellen met Rosalien: 06-15239290.


Kijken bij De Kroon

Toekomstige bewoners van appartementencomplex De Kroon konden afgelopen zaterdag alvast een kijkje nemen in hun appartement. De badkamers waren in de meeste appartementen al klaar en konden zo aanschouwd worden door de nieuwe bewoners. Uitvoerders Klaas Bakker en Henk Kramer stonden klaar om vragen te beantwoorden. De Kroon zal naar verwachting in de eerste twee weken van juni opgeleverd worden.


Riekelt Brouwer
in de finale van
de STAR Awards

Passagierschip De Zuiderzee heeft zich geplaatst voor de finale van de STAR Awards. Het bedrijf van Riekelt Brouwer is een van drie finalisten die strijden voor de winst in de categorie Beste BPV-bedrijf van ROC Friese Poort. Stemmen kan via rocfriesepoort.nl/starawards en op 13 april worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaar van Beste BPV-bedrijf 2022 wordt ingeschreven voor beste leerbedrijf en praktijkopleider van Nederland.