Zaalvoetballers spelen uitwedstrijd 'om de hoek'

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij De Kof spelen vrijdagavond opnieuw een uitwedstrijd. Ditmaal is IFC Zwolle de tegenstander.

Vorige week deed het team van ZVV Urk wat het moest doen en dat was winnen bij laagvlieger LTC. Nadat de Assenaren een week eerder met 10-0 verloren bij Futsel Winsum, waren de Urkers het aan hun stand verplicht om de drie punten mee te nemen uit Assen. Dat gebeurde ook, want de Urkers wonnen na een prima duel met 0-4 van LTC.


IFC Zwolle

De tegenstander van morgenavond bungelt, net als LTC, onderaan de ranglijst. In Landstede Sportcentrum wacht IFC Zwolle. De Zwollenaren staan, door een beter doelsaldo, op de voorlaatste plaats, net voor Futsal LTC. Daarmee is tevens de enige ploeg genoemd waar IFC Zwolle van wist te winnen. Eerder dit seizoen maakten beide teams er een spannende wedstrijd van in Sporthal De Schelp, waarbij ZVV Urk met 5-2 aan de goede kant van de score bleef.


Het is voor de Urker sportliefhebber zeker een keer de moeite waard om een kijkje te nemen in het prachtige Landstede Sportcentrum. Doorgaans wordt het centre court gebruikt voor basketbal of volleybal op Eredivisieniveau, maar ook de zaalvoetballers van IFC Zwolle mogen gebruikmaken van deze fantastische accommodatie. Een mooie vloer en een prima ambiance moeten voor een mooie zaalvoetbalwedstrijd zorgen. Steun kunnen de Urkers bij deze uitwedstrijd 'om de hoek' zeker gebruiken. De wedstrijd begint om 21.30 uur en voor de thuisblijvers zal er via het twitterkanaal @zvvurk live verslag gedaan worden.