n Foto van de wedstrijd van vorige week tegen Uitsmijters.
n Foto van de wedstrijd van vorige week tegen Uitsmijters. Foto:

Groene Uilen volgende halte Orca's Dames

Hebben de Dames van Schol/Orca's, na de euforie van de overwinning op Uitsmijters, de focus kunnen richting op de volgende tegenstander in de race om een plek in de Final Four? De wedstrijd van zaterdag tegen Groene Uilen zal het leren.


Nog negen wedstrijden zijn er te spelen, voordat de Final Four met de vier beste ploegen op het programma staat, met voor de winnaar als beloning promotie naar de Promotiedivisie. Na de winst van vorige week op koploper Uitsmijters, zijn de dames van Schol/Orca's weer een stap dichterbij dat grote doel gekomen. Zaterdagmiddag staat de volgende halte in de race naar dat doel op het programma. In Groningen zijn de dames van De Groene Uilen de tegenstander.

De Groningers staan op de derde plaats van onderen op de ranglijst met zes uit tien. Voor de Urker basketballers zou deze tegenstander geen problemen moeten opleveren, maar hoe vaak komt het niet voor dat een team een week na een fantastische wedstrijd ten onder gaat tegen een lager ingeschatte tegenstander? Aan de dames van Orca's de taak om te laten zien dat deze week de focus geheel gericht was op Groen Uilen, met als enig doel: winnen.