Zaterdag gezellige bingo op de bak


'27 MC Samen Sterk' houdt zaterdag weer een gezellige een bingo op de bak. De bingokaarten - boekjes van vijf ronden - kosten 2,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Intertoys (winkelcentrum 'Oud Urk') en benzinestation Gulf (De Pam, Urkerweg 1). Er zijn onder andere waardebonnen te winnen voor Intertoys, Jan de Slager en Van der Valk en boodschappen van Albert Heijn.


Workshop over
dichtkunst

De Commissie Urker Stadsdichter van SCAB organiseert binnenkort een workshop dichtkunst. Deelnemers van deze workshop maken in drie bijeenkomsten kennis met poëzie. Deze vinden plaats op de woensdagen 30 maart, 20 april en 11 mei in Galerie Plein 1890. De aanvang is steeds 20.00 uur en de kosten bedragen vijf euro per persoon. Opgeven kan via stadsdichter@scaburk.nl of bij Lenie van den Berg: 06-25565512. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


CrossFit Challenge
voor 'Mangoboom'

Een 24 uurs challenge met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel 'de Mangoboom". Aanstaande vrijdag vanaf 18.00 uur tot en met zaterdag 18.00 uur gaan de trainers van CrossFit Urk elk uur een WOD organiseren. Rondom het evenement is er van alles te doen: er komt een dj, er wordt vis gebakken, de barbecue wordt aangestoken en nog veel meer. Meer informatie is te vinden op Instagram @crossfiturk. Iedereen is van harte welkom!