n Op de foto het Junioren A-team met v.l.n.r.: Desire van Slooten, Marjolin Jonkman, Anne Gre Bosma, Lub en Tiny Kramer (Aquamar), Sanne Visser, Tamara Koffeman, Janneke Bakker, Brigitte Smit en Immaculate Weerstand.
n Op de foto het Junioren A-team met v.l.n.r.: Desire van Slooten, Marjolin Jonkman, Anne Gre Bosma, Lub en Tiny Kramer (Aquamar), Sanne Visser, Tamara Koffeman, Janneke Bakker, Brigitte Smit en Immaculate Weerstand. Foto:

Junioren A van CGV Urk in het nieuw

De Junioren A van de CGV Urk werden vorige week donderdag verrast tijdens de training. Sponsor Aquamar Desinfection Products Urk zorgde ervoor dat de meiden, gehuld in prachtige nieuwe turnkleding, mee konden doen aan de strijd om de nationale titels bij het NK Groepsspringen, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in sporthal Kalverdijkje in Leeuwarden. 

Het Junioren A-team kende in de aanloop naar deze wedstrijd nogal wat tegenslagen in de vorm van blessures. Omdat het KN moest worden uitgesteld vanwege de pandemie, konden al die blessures herstellen en kon het team op volle sterkte aantreden. De Airtrackseries verliepen vlot en netjes. De keuzesprongen hebben een hoge moeilijkheidswaarde en zijn daardoor wel risicovol, maar leverden een derde plaats op met een mooie score van 23,05 punten. Op Tafel-minitrampoline en Minitrampoline ging Urk met zilver naar huis. Op de Pegasus met trampoline scoorden de dames het hoogst en mogen zich op dit toestel Nederlands Kampioen bij de Junioren A noemen.

Ook het Junioren B-team kwam in actie tijdens het NK. Een totaal nieuw team waarin zelfs jeugdspringers zijn opgenomen. Zij behaalden een mooie zevende plaats; een prima prestatie voor dit nieuwe team.

Op de foto het Junioren A-team met v.l.n.r.: Desire van Slooten, Marjolin Jonkman, Anne Gre Bosma, Lub en Tiny Kramer (Aquamar), Sanne Visser, Tamara Koffeman, Janneke Bakker, Brigitte Smit en Immaculate Weerstand.