Paasconcert in de Ichthuskerk


Het Christelijk Jongerenkoor Rejoice onder leiding van Jelle Jan Loosman en het Jong Christelijk koor Chenánja onder leiding van Menno Akse geven aanstaande zaterdag een paasconcert. Ook verlenen Jan Willem Doctor, Andries Kaptijn en Milaike van Otterloo deze avond hun muzikale medewerking. Aanvang: 20.00 uur in de Ichthuskerk.


Uitnodiging vbs
in de Ichthuskerk

De vakantiebijbelschool vindt van 22 tot en met 26 augustus plaats in de Ichthuskerk. Het thema is deze keer: Kom! Laten wij juichen voor Hem. Voor die week is de school op zoek naar veel vrijwilligers: ,,Vanaf 13 jaar mag je meewerken, maar we zijn zeker ook op zoek naar oudere leiding." Een paar dagdelen werken is mogelijk en er is een crèche voor wie kleine kinderen heeft. Meer informatie is te krijgen op de eerste algemene vergadering: maandag om 19.30 uur in de Ichthushof.


Samen bidden voor
vluchtelingen

Stichting 'Ik was een vreemdeling' houdt zondag een avond om samen te bidden voor vluchtelingen. De stichting laat weten: ,,Tijdens de ramadan willen we elke zondagavond met elkaar bidden voor moslims en vluchtelingen. Gebed is nodig. We zien veel vluchtelingen die vanuit Oekraïne en andere oorlogsgebieden naar Nederland komen, ook naar ons dorp." De avond is van 20.30 tot 21.15 uur in de kantine van Bakker Bedrijfsartikelen, Inschot 5 (ingang via de zijdeur). Iedereen is welkom.